Home page

Beautytools is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige producten aan een eerlijke prijs, te gebruiken door vakspecialisten werkzaam in verschillende beroepen. Wij brengen een grote variëteit aan manicure, pedicure en in het schoonheidssalon gebruikte instrumenten voort sinds 2000.

Wij onderscheiden ons door het hebben van verschillende adviseurs en samen te werken met veeleisende professionals. Bijgevolg is elk van onze producten grondig getest door mensen die er dagelijks gebruik van maken. Onze producten zijn handgemaakt van de meest kwaliteitsvolle materialen. Wij verkiezen het gebruik van hoogwaardig INOX 316 om verschillende redenen. INOX is een zeer duurzaam materiaal dat een levenslang gebruik en de fijnste afwerking verzekert. Het laat onze klanten toe om onze producten te steriliseren naar voorkeur (m.b.v. UV-licht, chemicaliën, enz…). Tenslotte wordt INOX verhard op een zeer hoge temperatuur, wat zich uit in een zeer langdurige scherpheid, belangrijk voor onze kappersscharen en nageltangen.

Wijzelf zijn betrokken in elke stap van de productie, wat het mogelijk maakt onze producten aan te bieden aan een enorm betaalbare prijs. Ook produceren wij onze artikelen in grote aantallen, wat ons toe laat de kosten te drukken, wat opvallend is voor onze klanten. Beautytools stelt professionele adviseurs te werk om zij, die niet bekend zijn met het gebruik van onze professionele instrumenten, verder te helpen. Dit maakt het voor ons ook mogelijk om een zeer strikte kwaliteitscontrole uit te voeren, aangezien elk stuk wordt nagekeken door onze adviseurs. Aan de andere kant maken de vakspecialisten waarmee wij samenwerken het mogelijk elk van onze producten te testen, opdat het voldoet aan hun noden en past in hun dagelijks gebruik. Dit laat ons toe met trots te verkondigen dat onze producten zijn ontworpen  voor professioneel gebruik.

Bijkomend aan het bereiken van ons doel om de best mogelijke producten te voorzien, verzekeren we onze klanten van de gewenste kwaliteit door het aanbieden van een 60-dagen tevredenheidsgarantie.